Opbrengst acties
Door: hoevelakennaarmalawi
Blijf op de hoogte en volg Werkgroep Hoevelaken naar Malawi
06 Juni 2010 | Nederland, Hoevelaken
Wij hope deze zomer naar Malawi te gaan. Nu zijn er wat acties geweest om geld op te halen voor ons project. De acties zijn erg geslaagd en dit willen wij graag met jullie delen.
Allereerst iedereen heel erg bedankt voor jullie medewerking en steun. Er zijn veel giften gegeven en er was een goede opkomst bij de acties. Ook willen wij de vrijwilligers bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben. Wij ervaren veel steun van jullie en medeleven in het werk wat wij hopen te gaan doen.
Door alle steun en medewerking hebben we met de actie pannenkoeken eten 2e pinksterdag, totaal
€ 1109,30 opgehaald. Met de actie Zingen voor Malawi 4 juni, hebben we € 802,15 opgehaald.
Totaal hebben we nu € 1911,45. Hier willen we jullie nogmaals voor bedanken. Wij hopen hier mooi werk mee te kunnen doen voor de mensen in Malawi.
We mogen hier de Heere voor danken en vragen of Hij ons wil helpen in het werk wat wij mogen gaan doen.
Groeten Bertil, Eunice, Bert, Jan en Nanny
03 Juli 2010 - 17:16
Annette:
Lieve mensen,
Jullie zijn goed bezig met voorbereidingen. Ben zo blij met jullie. Kijk erg uit naar jullie komst, nog 2 weekjes. Most welcome. Het gaat een mooie tijd worden. Goede laatste voorbereidingen. Ben er ook nog eventjes heel druk mee. Straks goede reis. God gaat met jullie.
Annette -
22 Juli 2010 - 13:01
Daan En Hermien De W:
Lieve allemaal,
We denken aan jullie en wensen je daar een zegenrijke tijd, we hopen dat je het daar goed hebt. Kijken uit naar jullie wel en wee verslagen. Hartelijke groeten en liefs voor iedereen. Doeii, Hermien.