Informatieavond 25-09-2014
Blijf op de hoogte en volg Werkgroep Hoevelaken naar Malawi
06 September 2014 | Nederland, Hoevelaken
Ondertussen zijn we weer veilig aangekomen in Nederland en al weer een paar weken verder. We zijn bijgekomen van een mooie reis naar Malawi. In Malawi hadden we geen goede internetverbinding maar hier in Nederland is dat gelukkig anders. Dat komt goed uit want we willen graag een uitnodiging versturen voor de informatieavond. :-)
INFORMATIEAVOND 25 september 2014 – vanaf 19.45 uur
Bij deze willen we u en jou van harte uitnodigen voor de informatieavond van 25 september 2014.
Op deze avond willen wij met behulp van foto’s, film en anekdotes laten zien en vertellen wat wij de afgelopen zomer in Malawi gedaan hebben en laten zien waar uw geld terecht gekomen is.
Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om circa 20.00 uur start de presentatie. Deze presentatie duurt ongeveer een uur. Ongeveer 21.00 uur is het officiële deel voorbij, maar….. één van de activiteiten uit Malawi willen wij u niet onthouden. Voor de mensen die tijd, zin en gelegenheid hebben is er aansluitend: MALAWIAANS BINGO! (deelname is gratis, maar natuurlijk niet verplicht)
We zien u en jou graag op 25 september!
Locatie: Gebouw Rehoboth (achter grote Kerk) Westerdorpsstraat 67 te Hoevelaken
Tijd: 19.45 uur: inloop met koffie circa 20.00 uur: start avond